Zalm uit de oven met tomaten, courgette en geitenkaas :Ingediend door: FamKuik | Datum Toegevoegd: 1 Dec 2020 In Categorie: Vis / Zalm
Voor vier personen
4 zalmmoten
2 courgettes
1 ui
300 g cherrytomaten
150 g geitenkaas
olijfolie
basilicum
Zout
Peper
Was de courgettes, snij in de lengte in vieren en in dunne plakjes. Pel en snipper de ui. Halveer de tomaatjes. Verhit olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui aan. Voeg de courgettes toe en laat ca. 5 min. meebakken. Maak op smaak met zout en peper. Doe het courgettemengsel in een ovenschaal, leg de zalmmoten erop en bedek met de tomaten. Kruimel de geitenkaas erover en besprenkel het geheel met olijfolie. Bak de zalmschotel af in een op 200ºC voorverwarmde oven voor ca. 25 min. Snij de basilicum in dunne reepje en strooi over het gerecht.
Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn: