Op dit moment zijn er 50 recepten in 90 categorieën!
250 g roomboter
500 g bloem
400 g witte basterdsuiker
Snuf zout
1 tl gemalen anijszaad of kaneel
2 eieren
Water
Smelt de boter en zet even opzij.
Zeef de bloem.
Meng het met de suiker, het zout en de anijs of kaneel.
Voeg de gesmolten boter en de eieren toe en roer goed door.
Voeg water toe tot het beslag zo dik is als pannenkoekenbeslag.
Klop met de garde tot er geen klontjes meer inzitten.
Zet het beslag even opzij en verwarm ondertussen het kniepertjesijzer.
Vet het ijzer in en giet met een juslepel beslag in het ijzer.
Knijp het ijzer dicht en bak tot lichtbruine koekjes.
Rol het koekje – direct als het uit het ijzer komt – om een houten stokje (of de steel van een pollepel) tot rolletje.
Laat even afkoelen en verwijder van het stokje. Laat verder afkoelen op een rooster.
Vul de rolletjes voor het serveren met stijfgeklopte slagroom.
Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.
Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie
Ga naar categorie:Andere recepten in deze categorie:
Worstenbroodjes Carpaccio bonbons met truffelmayonaise
Tag Cloud Recepten: