Op dit moment zijn er 50 recepten in 90 categorieën!
400 g spinazie
1 ui
250 g kastanjechampignons
150 g kruidenroomkaas
150 g bacon
400 g volkoren spaghetti
10 g basilicum
1 el olijfolie
zout
peper
Snipper de ui en snij de champignons in plakjes.
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en fruit de ui 1 minuut aan.
Voeg de spekjes toe en bak 5 minuten.
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
Hak intussen de spinazie grof en voeg de spinazie in delen toe aan de koekenpan tot de spinazie helemaal geslonken is.
Voeg de champignons en kruidenkaas toe en warm nog 5 minuten door op laag vuur.
Breng op smaak met peper en zout.
Pluk de blaadjes van de takjes basilicum.
Serveer de spinazie met de spekjes, kruidenkaas en spaghetti.
Garneer met de verse basilicum.
Tip: Lekker met geraspte Grana Padano.
Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.
Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie
Ga naar categorie:Andere recepten in deze categorie:
SPAGHETTI CARBONARA Pasta pomodoro Pasta putanesca
Tag Cloud Recepten: