Chocolade mousse uit de slagroomspuit:Ingediend door: FamKuik | Datum Toegevoegd: 22 Dec 2021 In Categorie: Eieren en Melk producten
Ingrediënten voor 4 personen:
- 400 ml slagroom
- 2 theelepels oploskoffie
- 8 eetlepels cacaopoeder
- 3 eetlepels cognac
- geschaafde chocolade ter decoratie
- suiker naar smaak
1. Roer de slagroom, oploskoffie, cacaopoeder en cognac goed door elkaar zodat alle klontjes verdwenen zijn.
2. Giet het mengsel in de slagroomspuit.
3. Laat het CO2 patroon in de spuit leeglopen en schud voorzichtig.(zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing)
4. Spuit de chocolade mousse op de borden en schaaf er wat chocolade over.
Tip:
- Zorg ervoor dat de slagroom goed koud is voor gebruik, anders moet de spuit eerst nog koelen in de koelkast.
- De inhoud van de spuit moet geheel klont vrij zijn, anders raakt de spuit verstopt.
Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn: