Op dit moment zijn er 50 recepten in 90 categorieën!
Voor vier personen
300 gram groene tagliatelle of
300 gram spaghetti
150 gram rauwe hammen (in repen)
400 gram paddenstoelenmelange (schoongeveegd)
75 milliliter olijfolie
1 teentje knoflook (fijngehakt)
1 rode peper (in ringetjes, zonder zaadjes)
1 rode ui (gesnipperd)
1 eetlepel pesto
100 gram Parmezaanse kaas (geraspt)
Kook de pasta met zout beetgaar. Bak de ham in een droge pan krokant. Snijd de grotere paddenstoelen iets kleiner.
Verhit de helft van de olijfolie en fruit hierin de knoflook, rode peper en ui circa 3 minuten. Bak de paddenstoelen op een hoge stand circa 3 minuten mee.
Meng de rest van de olijfolie met de pesto. Serveer de pasta met de paddenstoelen. Besprenkel met de pesto-olie en bestrooi met de ham en Parmezaanse kaas.
Variatie
Vervang rauwe ham door gekookte ham of magere gerookte spekblokjes.
Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.
Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie
Ga naar categorie:Andere recepten in deze categorie: Tag Cloud Recepten: