Op dit moment zijn er 50 recepten in 90 categorieën!

 
Pasta pomodoro: Ingediend door: FamKuik | Datum Toegevoegd: 5 Feb 2022
In Categorie: Pasta & Noodles / Spaghetti
Ingrediënten

250 gram pasta bij voorkeur spaghetti
500 gram gepelde tomaten uit blik
3 el olijfolie
3 knoflookteentjes
60 gram pecorino

Bereidings Instructies

1: Doe de olijfolie in een pan met dikke bodem, verwarm en doe er de in plakjes gesneden knoflookteentjes bij.
2: Bak de knoflookteentjes tot ze lichtbruin zijn en haal ze dan uit de pan.
3: Doe dan de tomaten in de pan en plet ze fijn.
4: Doe de helft van het stuk pecorino in de pan en rasp de ander helft van de kaas fijn.
5: Laat de tomatensaus tot de helft inkoken.
6:Kook intussen de pasta beetgaar.
7:Doe drie eetlepels van het kookvocht van de pasta bij de tomatensaus.
8:Kruid saus af met peper en zout.
9:Meng de saus door de pasta.
10:Doe pasta met saus in borden en bestrooi met kaas.

Notities
•Kan ook met parmezaanse kaas.
•Uiteraard het best met pienoli tomaatjes uit de streek van de Vesuvius, maar daar is o zo moeilijk aan te komen.

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.

 

Recepten Links:

Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Spaghetti met spinazie, champignons, spekjes en kruidenkaas SPAGHETTI CARBONARA Pasta putanesca

Tag Cloud Recepten: