Op dit moment zijn er 50 recepten in 90 categorieën!

 
Koud gerookte picanha: Ingediend door: FamKuik | Datum Toegevoegd: 5 Feb 2022
In Categorie: Charcuterie / Luchtgedroogd vlees
Ingrediënten

Picanha bij voorkeur Fryske Angus vlees
colorozozout
Beukenmot
Jeneverbes

Bereidings Instructies

40 gram kleurzout per kilo. (bij voorkeur Fryske Angus vlees)
vier weken vacuum verpakt bij vier graden weg hangen/leggen.
vervolgens twee dagen onverpakt om het goed te laten drogen.
6 an 7 uur koud roken met beuk en jeneverbes
Na het roken nog een dag of 7 laten hangen om de picanha te stabiliseren.
Zorg dat je gedurende de gehele tijd niet boven de 18 graden komt

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.

 

Recepten Links:

Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Coppa Varkenshaas gerookt en gedroogd Coppa

Tag Cloud Recepten: