Op dit moment zijn er 50 recepten in 90 categorieën!
3 el olijfolie
2 tenen knoflook in hele dunne plakjes
1/4 tl chilivlokken
4 ansjovisfilets in stukken
100 g kalamata-olijven grof gehakt. Zwarte olijven.
2 el kappertjes grof gehakt
1 blik tomaatblokjes 400 g (eventueel wat zongedroogde tomaatjes)
150 g spaghetti
fijn zout
1/4 bosje peterselie blad grof gehakt
Doe de olijfolie, knoflook en chilivlokken in een grote hapjespan. Zet op laag vuur en laat 5 minuten opwarmen.
Voeg de ansjovisfilets toe, draai het vuur iets hoger en laat ze smelten in de pan. Voeg de kalamata-olijven en kappertjes toe en bak ze 5 minuten op middelhoog vuur mee.
Doe de tomaatblokjes erbij en breng het geheel op hoog vuur aan de kook. Draai het vuur helemaal omlaag en laat de puttanescasaus 10-15 minuten pruttelen.
Kook intussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op het pak net beetgaar in gezouten water. Giet de pasta af en vang daarbij wat van het kookwater op.
Doe de pasta bij de saus. Roer het geheel indien gewenst los met een scheut kookwater en serveer met de peterselie eroverheen gestrooid.
Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.
Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie
Ga naar categorie:Andere recepten in deze categorie:
SPAGHETTI CARBONARA Spaghetti met spinazie, champignons, spekjes en kruidenkaas Pasta pomodoro
Tag Cloud Recepten: